Waarom een persoonlijke verloskundigenpraktijk?

Zwanger worden of zijn is intiem en de geboorte van je kindje is intens.
Professionele en betrokken zorg en begeleiding in deze periode wordt door aanstaande ouders veelal als zeer belangrijk ervaren. Als zelfstandige, gedreven verloskundigen kunnen wij je dit, meer dan wie ook op Walcheren, bieden in onze moderne verloskundigenpraktijk.

Een vast aanspreekpunt: 24/7
Met twee verloskundigen en twee vaste waarneemsters verzorgen wij je zwangerschap, baring en kraamtijd. Dit betekent dat wij 24/7 jouw vaste aanspreekpunt zijn. Zo leer jij ons en wij jou tijdens de zwangerschap goed kennen. Deze vertrouwensband wordt door onze cliënten als zeer waardevol ervaren. Het is immers heel belangrijk dat je op je gemak bent in deze bijzondere periode.

Zorg zoals jij het wilt of nodig hebt
Wij vinden het belangrijk dat je als cliënt de regie hebt over het zwangerschaps- en geboorteproces. Keuzes die gemaakt moeten worden gaan tenslotte over het eigen lichaam en eigen kind. Wij nemen rustig de tijd om je te informeren en adviseren zodat jij als cliënt een beslissing kan nemen die bij jou past.

Ruim ingeplande (avond)spreekuren
Voor onze consulten plannen we standaard méér tijd in (ruim 20 minuten voor een reguliere controle). Op deze manier kunnen wij jullie goed leren kennen, is er ruim de tijd om vragen te stellen en kunnen wij jullie informatie geven. Naast onze spreekuren overdag, hebben wij ook standaard avondspreekuren. Heb je behoefte aan meer controles? Ook dit is mogelijk.

Wij hebben er bewust voor gekozen om met een compact team te werken
Het is ontzettend leuk om iemand te kunnen begeleiden vanaf de eerste echo tot de laatste nacontrole en zo een goede band op te bouwen. Het geeft ons veel voldoening als aanstaande moeders en vaders zich echt op hun gemak voelen en hun verhaal en hun vragen bij ons kwijt kunnen. Wij zien steeds weer dat deze manier van werken, in een klein vast team, de kwaliteit van zorg optimaliseert!

Ik wil mij aanmelden voor betrokken verloskundigenzorg!