Persoonlijke verloskunde

Welkom in onze praktijk. Waar we kleinschalige zorg bieden op ons mooie eiland Walcheren!
In 2008 is Hendrikje gestart met Verloskundige Praktijk Veere. De missie; kleinschalige, warme verloskundige zorg bieden op Walcheren. In 2010 is Kimberley erbij gekomen. Ons gezamenlijke doel is helder; de wensen van de zwangere centraal stellen. Zorg die écht 100% op maat is. Dus bijvoorbeeld ook als je wensen hebt buiten de reguliere richtlijnen ben je bij ons van harte welkom.

Wij leren jou (en je partner) écht kennen
Wanneer je ons belt voor bijvoorbeeld je bevalling, weten we ook echt wie je bent. Door onze kleinschaligheid hebben we direct een beeld van jou en wat belangrijk voor je is. We hebben helder wat je wensen zijn en kunnen op die manier echt zorg op maat leveren.

Zeer ruim ingeplande (avond)spreekuren
Voor onze consulten plannen we standaard méér tijd in. Op deze manier kunnen wij jullie goed leren kennen, is er ruim de tijd om vragen te stellen en kunnen wij jullie informatie geven. Naast onze spreekuren overdag, hebben wij ook standaard avondspreekuren. Heb je behoefte aan meer controles? Ook dit is mogelijk.

Echoscopie in de praktijk
Wij hebben op onze locatie Serooskerke een 3D/4D echoapparaat staan. Hierdoor kunnen we laagdrempelig echo’s verrichten en zijn er geen wachttijden wanneer je bijvoobeeld belt met bloedverlies.Kwalitatief hoogwaardige zorg
Alle verloskundigen van de praktijk staan ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor verloskundigen. Hiermee ben je verzekerd van up-to-date verloskundige zorg volgens de laatste inzichten en richtlijnen.

Alle verloskundigen hebben zich naast de reguliere zorg ook gespecialiseerd. Zie onze voorstelpagina voor meer informatie over de verloskundigen.

Goede samenwerking met de gynaecologen
We hebben laagdrempelige samenwerking met de gynaecologen van het ADRZ.

 

Ik wil mij aanmelden voor betrokken verloskundigenzorg!