Als je zwanger bent, zijn felicitaties op zijn plaats. Van harte dus!

Een zwangerschap is bijzonder en vader of moeder worden, blijkt vaak de meest speciale gebeurtenis in een mensenleven:
De eerste keer dat jij je kindje in je armen sluit, is een moment dat je nooit meer zult vergeten. Verloskundige Praktijk Veere staat voor persoonlijke en deskundige zorg tijdens de periode waarin je zwanger bent.

Bij Verloskundige Praktijk Veere werken twee verloskundigen en twee waarneemsters
Binnen onze persoonlijke aanpak nemen we ruim de tijd om je goed te leren kennen. Zo kunnen we je goed voorbereiden op wat komen gaat. We plannen bijvoorbeeld veel tijd in voor de spreekuren. Hierdoor krijg je voldoende ruimte om jouw wensen kenbaar te maken en kunnen wij jou zorg op maat geven.

Naar de verloskundigen

Je kunt op drie locaties voor het (avond)spreekuur terecht: Serooskerke, Aagtekerke en Zoutelande
Als compact team werken we nauw samen en kunnen we altijd op elkaar terugvallen. Hierdoor ben je altijd verzekerd van onze zorg, ook wanneer er meer bevallingen tegelijk plaatsvinden. Elke verloskundige binnen de praktijk heeft haar eigen specialisaties. Bij spoedgevallen komen we natuurlijk bij jou thuis. De spreekuren vinden zowel overdag als ’s avonds plaats, zodat er altijd mogelijkheid is om te komen.

Termijnecho’s, groei-echo’s en liggingsecho’s in eigen praktijk
Voor de termijn-, groei-, en liggingsecho’s ben je welkom in onze praktijk in Serooskerke.

Woon je in Zeeland dan kun je bij ons terecht
Wij bieden verloskundige zorg op Walcheren en omstreken. Twijfel je of je bij ons terecht kunt? Neem dan gerust contact met ons op zodat we dit met je kunnen bespreken.

Wij zijn er voor de begeleiding van de zwangerschap, de bevalling en de kraamperiode. Ook kun je bij ons terecht voor onder andere een kinderwensconsult en anticonceptiespreekuur.