Pretecho’s

Binnen onze praktijk is het naast de standaard echoscopie ook mogelijk om pretecho’s te laten maken. Ons apparaat beschikt over de nieuwste 3D/4D technieken.

Wat is een pretecho?

Een pretecho is een echo die gemaakt wordt zonder dat hier een medische aanleiding voor is. Het is een extra echo waar je even lekker naar jouw kleintje kunt kijken! Een pretecho kan op elk gewenst moment van de zwangerschap gemaakt worden. Je kunt kinderen, opa’s oma’s familie of vrienden meenemen. Zodat je samen kan kennismaken met jullie kindje. Er zijn verschillende soorten pretecho’s:

Geslachtsbepaling

Vanaf 14 weken is het mogelijk een geslachtsbepaling te laten verrichten. Deze echo duurt ongeveer 15 minuten. Is het geslacht niet te zien? Dan mag je kosteloos nog een keer terugkomen. Het geslacht kan indien gewenst opgeschreven worden i.p.v. benoemd, voor bijvoorbeeld een revealing party.

Tarief: 40 euro. Je krijgt 2 foto’s geprint mee.

2D echo

Een 2D echo is in het zwart-wit met platte beelden net zoals bij de medische echo. Je kunt deze echo gedurende de hele zwangerschap laten maken. De echo duurt ongeveer 20 minuten en na afloop sturen we alle gemaakte foto’s en filmpjes digitaal door. Daarbij zullen we enkele foto’s geprint meegeven.

Tarief: 50 euro.

Uitgebreide 2D/3D/4D echo

Deze uitgebreide echo duurt ongeveer 30 minuten. Je kunt je kindje in 3D beeld zien (zie bovenstaande foto als voorbeeld) en in 4D live zien bewegen. De beste termijn voor deze 3D echo is tussen de 25 en 29 weken van de zwangerschap. De kwaliteit van de beelden is afhankelijk van de ligging van de baby, de ligging van de placenta en de hoeveelheid vruchtwater.

Tarief: 90 euro. De gemaakte beelden en filmpjes worden digitaal toegestuurd. Er worden veel foto’s geprint meegegeven.